top of page

Хіба в цьому світі хаосу, самотності та страждань ми всі не сподіваємося на щось більше? Чи може бути так, що Бог знає про твої особисті проблеми, піклується про тебе особисто і хоче допомогти тобі...

ВСТАТИ

Image by Wendy White

Ласкаво просимо
на наш сайт

Мій дорогий друже, як ти? Будь ласка, дай мені шанс. Я не уособлюю жодну релігію або релігійну структуру. Я просто твій брат, який знає біль життя і реальні відповіді, знайдені в живому Ісусі. Я побував у 60 країнах, не в офісах і будівлях, а на вулицях, у в'язницях і серед бездомних. Не для того, щоб змусити людей «бути хорошими» або молитися «молитвою грішника». Але щоб особисто любити їх так, як Бог хоче любити кожного з нас. Мені небайдуже твоє життя, я написав листівки і створив цей сайт на свої гроші як доказ своєї любові. Я пройшов довгий шлях і пережив багато чого, щоб мати можливість поділитися цим із тобою.

Шум цього безсердечного світу може бути приголомшливим. Він може перетворити посмішку на байдуже обличчя, а серце - на камінь.

Але ти не безлика душа, що пливе серед мільйонів. Бог бачить у тобі унікальну особистість з унікальною історією. 

Я знаю, що нам незручно говорити про свої найпотаємніші проблеми, бо ми маємо здаватися «крутими і спокійними». Але коли ми залишаємося самі, біль і порожнеча всередині не йдуть. Вони ведуть нас туди, куди ми не хочемо йти. Темні місця страху і порожнечі самотності. 

Можливо, ти так сильно обпікся, що налаштований проти Бога. Він бачить тебе і розуміє, але йому потрібно, щоб ти прийшов до Нього, щоб Він показав тобі, що Він не проти тебе, а за тебе. Тобі не потрібно прикидатися, вести «християнський» спосіб життя, виконувати релігійні обряди або вступати в якусь групу. Головне - це бути СПРАВЖНІМ. Досить грати в «ігри» під тиском оточення в цьому світі. Почни бути собою. Дай Богу шанс, один на один. Якщо Бог реальний, хіба не логічно, що Він може особисто відкрити Себе тобі? 

Релігія - це система,створена людьми,в будівлях, побудованих людьми,з твердженнями,зробленими людьми.Вона не відображаєЖивого Бога.

Waves

По суті, вся інформація про Бога в наші дні - це просто якась дивна маячня. Не ведіться на це. Божа любов не залежить від того, наскільки хорошим чи поганим ви себе вважаєте. Ісус каже: «Я прийшов не для праведників, але для грішників». (Від Марка 2:17). Він перетворив воду на вино. Він пішов не до храму чи школи, щоб знайти друзів, а на рибацьську пристань і в місця, де мешкали повії та п'яниці. Він знає, що всі ми жадаємо веселощів, сміху і бурхливих розваг. Але в глибині душі ми жадаємо набагато більшого: щоб нас любили, щоб ми мали своє місце, щоб ми мали мету.   

Питання не в Богові,а в тому, чи готовалюдина докласти хочтрохи зусиль, щобзрозуміти Його любов.А як думаєш ти?

Зіткненнядвох світів:

Нас переконують, що життя - це пошук роботи, заробляння грошей і одруження. Нас роками змушують гнатися за мрією, яку обіцяють незнайомі люди. Але з часом, коли життя минає, несподівані трагедії виникають невідомо звідки і завдають нам ран, які ми не розуміємо. Той самий світ швидко навішує на нас ярлик, поки ми намагаємося розібратися з наслідками його хаосу.

Ми вдаємо із себе «щасливих», але всередині ми горимо від депресії і темних кімнат болісної порожнечі. Ніхто не говорить про те, що це таке, тому що ніхто не знає. Усі заперечують це через гордість. Дозволь мені пояснити. Це не ТИ чи слабка особистість. Це щось у кожному з нас (Римлянам 3:10). Історія Адама і Єви - це не стародавня казка. Вони зіпсували людство і через потомство передали цей гріх усім нам. Він роз'їдає наше тіло і сіє в нас хаос, подібно до ракової пухлини. Через гріх Бог каже: «Весь світ під владою лукавого» (1-е Іоана 5:19). Сатана спонукає нас руйнувати власне життя і каже, щоб ми звинувачували Бога.

Розуміння гріхапояснює плутанинузагадкової печалі,яка тяготить насі викликає смутокі гнів.

Jesus-The-King-Of-Compassion.jpg

І що ж робить Бог? Він посилає Ісуса до нашого покаліченого людства, щоб Він спокутував нашу порочність. Бог ходив по землі в образі Ісуса, дивлячись у наші очі, плачучи нашими сльозами і відчуваючи наші найтемніші спонукання. Він відчував усі наші відчаї. Той, Хто не мав гріха, фактично став гріхом (2 Кор. 5:21). Як думаєш, Він розуміє твої найпотаємніші таємниці?

Три цвяхи утримували розп'ятого Сина на двох поперечних балках. Наш гріх зіткнувся з Його прощенням. За три години, проведені на хресті, Ісус вiдчув тиск усіх проблем, з якими коли-небудь стикалася кожна людина в цьому світі. Мій друже, це не якась застаріла «релігійна» концепція, а засіб від тієї самої рани, з якою ти стикаєшся щодня. Сила Його воскресіння приходить до тебе за допомогою твоєї віри. Повне прощення всіх твоїх гріхів: минулих, теперішніх і майбутніх (Євр.10:20).

Він більшене помре.«Звершилося»(Від Іоана 19:30).

Приходь таким, яким ти є

Самовпевнені релігійні люди намагатимуться переконати тебе, що ти маєш стати «хорошим», щоб прийти до Бога. Але ми не можемо цього зробити. Якби ми могли, Ісусу не довелося б приходити на землю (Від Марка 10:18/К Галатам 2:16-21). Навпаки, Ісус каже: «Прийдіть до Мене всі стомлені... Навчіться від Мене; Я - добрий Пастир; Я дам вам живу воду; шляхи Мої легкі...» (Від Івана 7:37/ Від Матвія 11:28). 

Бог показує Себе як особистого Бога, який спілкується зі злочинцями, повіями, злодіями, корупціонерами і навіть убивцями.

Тільки Він може зцілити твої внутрішні рани, якщо ти просто вирішиш повірити. Ісуса вбили релігійні люди, тому Він, звичайно ж, не закликає тебе бути релігійним і ходити до «церкви». Він закликає тебе стати відтвореною Його Святим Духом особистістю і прийти самому до Його невидимої Присутності. 

Ти можеш почати просто зараз, просто відкривши своє серце, і твої губи послідують за ним. Дитяче звернення до Батька з проханням про Його милість і благодать. Не зволікай більше ні на хвилини. Навіть поки ти читаєш, ти можеш робити це паралельно. Надія, радість і справжня любов чекають на тебе. Віра - це не емоція. Це рішення.

Досить бігти від свого болю. Поринь у Нього. Його праведність - твоя через віру. (До Римлян 4:9/До Филип'ян 3:7-11). Віра миттєво й автоматично виправляє все в очах Бога (Рим.1:17, 10:9-10). Уяви собі, що ти назавжди позбувся почуття провини і жалю. Нарешті душевний спокій.

Людина схильна до невдач і бунту. Спокута відбувається, якщо йти відкрито і бути справжнім у живому Ісусі (Від Івана.14:6/ Іоан.4:6). 

Спокута -це перетворенняпоганого на хороше.Це не випадкова роботаБога, а Йогопостійна робота(До Римлян 8:28).

Створюйспокійні моменти,в якихпочинаютьсянезвичайні речі.

Бог не гнівається на тебе і не налаштований проти тебе. Бог - це любов. Він подбає про тебе, якщо ти довіришся Йому. Він лише вимагає, щоб ми справді «зупинилися». Ш-ш-ш. Посидь на самоті. Побудь у тиші. Чи можеш ти відпустити все заради Нього? Знайди місце і настрій, щоб відпочити і поміркувати над словами Ісуса з Євангелія від Іоана. Люди кажуть: «Я не знаю, як». Навчися! Ти можеш розвинути цю здатність. Смирення і здоровий глузд допоможуть тобі пройти довгий шлях. Його Присутність не чути і не видно, вона подібна до вітру (див. Іоана 3:8).

 

Він підніме тебе до Свого живого Духу. Бог жадає побудувати внутрішню святиню в серці людини (Иоан.14:23). Він створить у тобі місце, яке ніхто не знає і не бачить. Його Дух відкриє твої очі та вуха, щоб ти побачив те, що не дано побачити людині з плоті й крові. Це і є Царство Боже. Саме тому Ісуса було розіп'ято.

Не будь релігійним. Будь справжнім.

Зосередься не на тому,щоб припинити «погані справи», а на тому,щоб почати розмовляти з Ісусом.

Не біжи від самотності.Навчися приймати її.

Знайдисвоє власнеТаємне місце,де можнапоговоритиз Богом і відчутиЙого присутність.

Image by Ravi Sharma

Думай

Думай як особистість і розмовляй з Ісусом так, ніби Він живий і любить тебе. Це і є віра. Він хоче дати тобі божественне одкровення тут і зараз, щоб ти зміг знайти своє призначення в житті. Ісус каже, що ми з вами повинні бути «родитись згори» (Іоана 3:3). Його Дух жадає пробудження в нас, щоб пробудити нас від нашої жалюгідної плоті, як від дрімоти (Еф.5:14/2 Кор.5:17).

З чого почати читання Біблії: Від Іоана 3:3-8 Від Луки 15:11-32 До Римлян 3:10-28 1 Петра 2:24, 5:5 До Галатів 2:16-21 До Римлян 4+7 До Римлян 8:15-28 Від Іоана 14 Від Матвія 6+7

Phone-Bible.png

Біблія для смартфона

Computer-Bible.png

Біблія для комп'ютера

little girl in field.png

Знайди своєпризначення

Пам'ятаєш як ти був дитиною? Який спогад для тебе є найкращим? Відправляйся туди. Подумай про час, місце, дії, почуття. Пам'ятаєш те почуття простоти і надії? Мій друже, це все ще може бути твоїм.  Ісус каже: «Станьте як діти» (Матв. 18:2). Не йдіть. Біжіть в обійми люблячого Отця. Порожнечу в нас може заповнити тільки Він Своїм Духом. 

Heart

Пам'ятаєш тих людей, бездомних на вулиці? Зупинись. Запитай, як їх звати. Поклади руку їм на плече. Посміхнися і скажи, що любиш їх. А як щодо того, щоб відвідати свого сусіда або літніх людей? Наша мета в цьому житті - знайти життя вічне. Потім поділитися Ісусом з іншими. Немає більшої радості, ніж вивести когось із болю і темряви до світла і любові живого Ісуса. Ти коли-небудь думав про те, щоб відвідати притулок для бездомних, лікарню або в'язницю? Не з організацією, а тільки ти і твоє серце, можливо, творча музична ідея або заняття, щоб полегшити хвору душу (напиши мені, якщо потрібні ідеї). Ісус каже, що все, що ви робите для найменшого, ви робите для Нього. (Матв.25:35). Не вигадуй виправдань, а склади план. Почни з малого. Бог приведе тебе до більшого. Любов приведе тебе до твоєї мети. Усвідом, яким потенціалом ти володієш, щоб торкнутися, змінити і сформувати життя інших людей. А що, якби ти побачив Бога не в хмарах, а в собі, у своєму житті, і використовував свою малозначність для здійснення великих справ? 

Image by Jon Tyson

Будь ласка,стань на шляхсмирення.

Відмовся від гордині. Ми перебуваємо на волосину від смерті, а далі - рай або пекло. (Від Луки 12:5). Перспектива вічного життя - це все, що має значення. Вона поглинає наші поточні проблеми в одну мить. Мій друже, живий Ісус чекає на тебе. Поклич Його, і Він відповість тобі. (Від Матв..7:7).  Якщо хочеш поговорити, я на іншому кінці електронної пошти, з люблячим серцем, щоб поділитися тим, чим можу.

nico-frey-JfknhSgANFQ-unsplash.jpg

більше:

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page